piatok 22. februára 2013

Nové poviedky

Ako ste si už mohli všimnúť, hore v navigačnom paneli pribudli tri nové názvy (zatiaľ iba tri, neskôr možno pridám ďalšie). Sú to ďalšie poviedky, ktoré píšem a ktoré len tak ležia nepovšimnuté v  mojom poviedkovom priečinku, tak som sa rozhodla ich sem dať, nech sú aspoň niekde :D môžete si zatiaľ pozrieť tie kráte "úryvky" alebo teda "výťahy" z obsahu, kým spravím úpravy na prvých kapitolách a dám ich sem... bola by som preveľmi šťastná, ak by ste si ich pozreli, prečítali :) veľa by to pre mňa znamenalo :)
napíšem vám sem ešte také menšie info (lebo sa mi chce :D):

1. Strážcovia Dobra - Príbeh sa odohráva v súčastnosti, no vesmír zďaleka nieje taký, ako ho poznáme. O chod, harmóniu a rovnováhu vesmíru sa starajú piati Strážcovia - Vyvolení, ktorých vybral Kameň Určenia, aby bojovali proti všetkým, ktorí by chceli ublížiť hocikomu v mierumilovnom vesmíre. Najdôležitejšou bytosťou je Veštec, mladý muž, ktorý bol vybraný spomedzi najmúdrejších, najstatočnejších, najlepších, a ktorý dohliada, aby išlo všetko tak, ako má, spolu s pomocou Strážcov. No veci sa skomplikujú, keď sa jedna mimoriadne silná čarodejnica, žijúca na odľahlej planéte vo svojom kamennom paláci, rozhodne ovládnuť celý Vesmír. Volajú ju Železná Maska; nikto nevie ako vyzerá, pretože si halí svoju tvár. Má obrovskú moc, a Strážcovia sa obávajú, že proti nej nebudú dostatočne silní...

2. Survivor's Chronicles (Kronika tých, čo prežili) - Budúcnosť, kde ľudstvo podľahlo zmutovanému vírusu, ktorý skoro všetkých premenil na monštrá. Zombies, ako sa zvyknú volať zvyčajne, no niesú to obyčajné monštrá, ktoré chcú jesť mozky; sú schopné premýšlať, skladať plány, a v podstate žiť. Tých pár ľudí, ktorí akoby zázrakom prežili, chcú nájsť, a premeniť (hoci nikto nevie prečo). No skupinka preživcov bojuje, rozhodnutá sa nevzdať.

3. Twist and Shout - Katherine Hadleyová, sedemnásť ročné dievča, sa muselo presťahovať do iného mesta po znučujúcich udalostiach. Chcela začať nový život, preto si našla pekné mesto, neďaleko ktorého bola jedna z najprestížnejších anglických škôl, známa svojimi zvláštnymi tradíciami. Katherine dúfala, že sa jej podarí prísť na iné myšlienky a pohnúť sa ďalej. Ale nerátala s tým, že stretne chlapca, ktorý jej život znova otočí o 180 stupňov.

:) tak, snáď vás aspoň jeden príbeh zaujal... Strážcovia Dobra mal byť prvotne komiks, lenže nemám teraz tablet, na ktorom by som ho kreslila, tak to bude poviedka. A Twist and Shout je príbeh lásky, čo je pre mňa veľmi nezvyčajné, keďže som skôr na fantasy žánre... ale rada skúšam nové veci :) tak, to by bolo všetko :)
Em x

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára